Гуглај паметно |

Како да станеш онлајн активист

feat-img

Искористи го твоето време и енергија за да ги промениш работите! Онлајн активизмот ќе ти помогне да дејствуваш за некој конкретен предлог што е можно побрзо и пошироко. Погледни го видеото за да дознаеш кои алатки можеш да ги користиш за промовирање и застапување на некаков став, или да собереш пари или потписи за некоја акција. #Прашај

Видеото го изработиja Институтот за комуникациски студии и агенцијата New Moment.