Гуглај паметно |

Најдобри совети за нови блогери

feat-img
 
Kако да започнеш блог? Воопшто не е комплицирано како што многумина мислат. Погледни го видеото за да дознаеш повеќе за блогирање.

Видеото го изрaботија Институтот за комуникациски студии и New Moment.