Гуглај паметно |

Кој е Newsman?

feat-img
Koj e Newsman

Во последната епизода, нашиот суперхерој Новко ни ги открива тајните на медиумската писменост и зошто е таа важна. Но, кој е Newsman?

Албанска верзија