Гуглај паметно |

Видео: Пишувај за веб

Интернетот и социјалните медиуми ни ја даваат можноста, ние самите да бидеме креатори на медиумски содржини. Преку овие алатки, можеме да го споделиме нашето мислење со илјадници луѓе. Тоа можеме да го сториме преку блог, социјални мрежи, веб-страници.

  • КАКО ДА ДОЈДЕШ ДО ИДЕЈА?
  • ЗА ШТО ДА ПИШУВАШ?
  • КАКО СЕ ПИШУВА ЗА ВЕБ?