d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

ДОДЕЛУВАЊЕ СЕРТИФИКАТИ !!!

Студентите кои ги посетија четирите работилници добија сертификат кој ги потврдува знаењата за тоа што значи

  1. ДА СЕ БИДЕ ДИГИТАЛЕН
  2. ЗНАЕЊЕ ЗА ПОЛИТИЧКО КОМУНИЦИРАЊЕ
  3. ЕВРОПСКАТА РЕГУЛАТИВА ЗА МЕДИУМСКА ПИСМЕНОСТ
  4. КАКО ДА РЕАГИРАМЕ НА ГОВОР НА ОМРАЗА, КЛЕВЕТА И НАВРЕДА (ПРАВНИ АСПЕКТИ)

Доделување на сертификати на студентите- учесници во рамките на проектот „Медиумски писмен студент“