d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Горди на себе со Перо Антич

Атлетите од Специјалната олимпијада на Македонија Катерина Крстевска и Горијан Стојковски во улога на новинари го интервјуираа најдобриот македонски кошаркар Перо Антич. Медалот од олимпијада на Горјан е сонот на Перо, а музиката е заедничка страст која ја дели со Кате. И што уште, имаат заедничко овие тројца кошаркари, погледнете во видеото.

Ова е едно од петте интервјуа на Специјалната олимпијада што во соработка со Јавниот сервис ги реализираше во рамки на #КоалицијаЗаМедиумскаПисменост
#МедиумскаПисменост #MediaLiteracy #ГордиНаСебе #ГордиНаВас