d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Кога спортисти интевјуираат спортисти

Медиумски писмен граѓанин може и знае како да испрати силна порака. Видеото за подготовките за интервју на членовите на Специјалната олимпијада на Македонија Катерина КрстевскаГоријан СтојковскиЈулијана ПетровскаАлександар Василевски, Ирена Стојановска, Ѓорѓи Сурловски, Ангела Ивановска, Дарко Аспровски, Јована Панвловиќ и Мирoслав Ѓорѓиевски со македонските врвни спортисти Перо АнтичКире Лазаров, Евгениј Поп Ацев, Едина Муса и Наташа Андонова го кажува токму тоа.

#КоалицијаЗаМедиумскаПисменост #МедиумскаПисменост #MediaLiteracy #ГордиНаСебе #ГордиНаВас