d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Младинска медиумска писменост во Скопје

Видеото е изработено како резултат на обуката за медиумска писменост што се одржа на 7 и 8 октомври во Скопје. Гостин-предавач беше Александра Теменугова од Висока школа за новинарство и односи со јавност. Обуките се дел од проектот за „Младинска медиумска писменост“ кој го спроведуваат Радио МОФ и Национален младински совет на Македонија, како дел од Коалицијата за медиумска писменост.