d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Обука за комуникација со јавност за граѓански организации

Обуката беше дел од проектот „Младинска медиумска писменот“ на Радио МОФ и Националниот младински совет на Македонија.