d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Младинска медиумска писменост во Велес

Видеото го изработија учесниците и тренерите на обуката за медиумска писменост, која се оддржа во Велес на почетокот на октомври.

Обуката за медиумска писменост е дел од проектот „Младинска медиумска писменост“, кој го спроведуваат Национален младински совет на Македонија и радио МОФ како дел од Коалицијата за медиумска писменост.