d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
obuka za mediumska edukacija na inkluzivni grupi 1

Втора обука за медиумска писменост

Втора обука за медиумска едукација на инклузивни групи на учесници во рамките на проектот “Инклузија преку медиуми“ кој го имплементира здружението Инклузива и Тв Плус Куманово. Учествуваа 20 учесници, лица со попреченост и родители. Обуката се организира со помош на грант доделен преку проектот „Медиумска писменост во ера на наплив на информации: Коалиција за медиумска писменост”, што го спроведува Високата школа за новинарство и за односи со јавноста во соработка со Институтот за различности во медиумите од Лондон и весникот „Нова Македонија“ со финансиска поддршка од Европската Унија.

obuka za mediumska edukacija na inkluzivni grupi 1   obuka za mediumska edukacija na inkluzivni grupi 2