d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt

Јас мислам вака

Ивана Вичентијевиќ, СОУ „Богданци“, Богданци Денес технологијата е насекаде. Сите имаме, ако не друго, барем телефони во нашите раце. Секако, апсурдно е да се замисли денешниот живот без телефон или било

Теодора Кожуваровска, СОУ „Јосип Броз Тито“, Битола Медиумите се развиваат многу брзо, така што ние сме под нивно влијание уште од првите години од нашиот живот. Тие се наоѓаат насекаде околу

Анастасија Јуруковска, СУГС „Никола Карев“, Скопје Образованието, како и се` останато, треба  да еволуира кон подобро. За да се направи тоа успешно, единственото и главното нешто кое треба да не` води