d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt

Јас мислам вака

Деа Балкански, СОУ „Свети Кирил и Методиј“- Неготино Во последно време сè почесто слушаме како животите на голем број кучиња се одземени на најсвиреп начин од страна на луѓето. Нивните безживотни

Бесјона Јусуфи I-6, СОУ „Јосип Броз Тито“ – Битола Понекогаш постојат логични прашања, кои, младите им ги посочуваат на возрасните, но тие немаат одговор. И возрасните најверојатно не разбираат некои работи