d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
koalicija seksualni zdravstveni prava inicijativi

МАРГИНИТЕ ВО ЦЕНТАР

Коалицијата СЗПМЗ, ПЕТКАМЕН – Центарот за развој на социјални комуникации и ТВ 21 преку проектот „Маргините во центар“ ќе го промовираат концептот на граѓанското новинарство како инструмент за активното учество на граѓаните во јавната сфера и медиумската писменост како предуслов за ефикасна комуникација со јавноста, ширење на целните публики и иницирање на општествени промени.

Повеќе за иницијативата:     МКД          ENG