d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
zdruzenie za mediumska kultura inicijativi

ВО НАШЕ ИМЕ

 Здружението „Реформатор“ и телевизија 24 преку проектот „Во наше име“ ќе отворат прашања од јавен интерес, ставајќи ги во фокус и етичкиот кодекс на новинарите и нормативите под кои работат редакциите во кои се поткопува интегритетот на новинарите.

Повеќе за иницијативата:     МКД          ENG