d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
mk institut za evropski studii inicijativi

МЕДИУМСКИ ПИСМЕН СТУДЕНТ

Македонскиот институт за европски студии и Урбан ФМ преку проектот „Медиумски писмен студент“ ќе ги едуцираат студентите како носители на прогресивните општествени промени за начинот на кој функционираат медиумите и важноста од критичкото читање на медиумите, ставајќи акцент на социјалните мрежи.

Повеќе за иницијативата:     МКД          ENG