d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
mkc bitola inicijativi

ОБЈАВИ МЕ

МКЦ-Битола и ТВ Тера преку проектот „Објави ме“ ќе работат на подобрување на критичкото разбирање на содржините и функционирањето на медиумите од страна на граѓаните, ставајќи ги гледачите во улога на репортери и продуценти на серијал од 20 ТВ емисии.

Повеќе за иницијативата:     МКД          ENG