d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
special olympics inicijativi

ГОРДИ НА СЕБЕ

Специјална олимпијада Македонија и МРТ преку проектот „Горди на себе“ ќе работат на сензибилизирање на пошироката јавност за лицата со интелектуална попреченост и поддршка на лицата со интелектуална попреченост, ставајќи ги атлетите од Специјалната олимпијада на еднаков ранг со спортските ѕвезди.

Повеќе за иницијативата:     МКД          ENG