d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt

Мастер часови за медиуми и новинарство

На есен, Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) ќе одбележи 20 години од своето основање. И покрај релативно долгата историја, институцијата сè уште се соочува со неколку проблеми кои

Дали сите навивачките групи се радикални? Навивачката група „Паткари“ овој стереотип го побива преку уличната уметност со цртање графити. Група млади луѓе се спојуваат за да испратат порака за соживот,

Според статистиките на Народниот правобранител на Република Северна Македонија согласно 2021 година, вкупниот број на неевидентирани лица во нашата земја изнесува 659 лица, но тоа не е вкупната бројка

Ноќта на 18 април 2021,  Флорентино Перез, претседателoт на фудбалскиот клуб „Реал Мадрид“, објави вест која го потресе фудбалскиот свет во Европа. Постигнат е договор помеѓу 12 богати европски клубови за формирање на ново

Во Тетово постоел извонреден културен ноќен живот со многу активни и плодни рап артисти кои продуцирале своја музика почнувајќи од тинејџерски години, во несоодветни услови и без современи уреди. Според