d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Цените на продуктите во вис

Колку чинеа продуктите и нафтените деривати пред 4 месеци, а колку денес? Анализираа Арменд Мурсели и Илина Сековска. Граѓаните велат дека тешко можат да го издржат поскапувањето, Владата ја замрзна трговската маржа, а стопанствениците реагираат дека товарот останува врз бизнис секторот.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.