d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Дали ноќниот живот во Скопје ја губи атмосферата?

Во Скопје има многу клубови кои им нудат едноличност на гостите, иста понуда, иста музика… Главниот град мора да го унапреди својот ноќен живот и да овозможи ноќни клубови за забава по сечиј вкус. Видео на Ивана Николоска Прошева и Јована Трајковска.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.