d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Дебар Маало узурпирано од возила

Во скопско Дебар Маало жителите не можат да се паркираат од возилата на луѓето кои ги посетуваат тренди-кафулињата. Властите го игнорираат овој проблем и избегнуваат непопуларни и скапи мерки. Видео на Костадин Героски.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.