d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Од напуштена печатница до фитнес сала

Како една стара печатница може да стане модерна и урбана теретана? Каролина Ѓурковска и Николина Стојановска преку овој пример сакаат да ги мотивираат оние кои се помалку храбри да започнат сопствен бизнис, тоа да го сторат и дека можат да ги остварат своите соништа со работа и верба во себе.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.