d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Занаетчиството исчезнува заедно со годините

Старите занаети сè уште постојат и имаат голема вредност бидејќи тие се наша традиција која треба да опстои. За значењето на занаетот од видеото на Симона Анакијевска и Анѓела Јакимовска.

 

Видеото е изработено како завршна задача на мастер часовите за медиуми и новинарство, организирани од Институтот за комуникациски студии и ИРЕКС во рамките на проектот на УСАИД за медиумска писменост „Младите размислуваат“.