d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
Image Alt

Мастер часови за медиуми и новинарство

Се повеќе млади луѓе од источна Македонија се иселуваат. Иселувањето не е единствено решение, потребна е борба и упорност од младите и да ги притискаат државните институции да ги подобрат

Во скопско Дебар Маало жителите не можат да се паркираат од возилата на луѓето кои ги посетуваат тренди-кафулињата. Властите го игнорираат овој проблем и избегнуваат непопуларни и скапи мерки.