d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Погрешно пренесена изјава

Пази ситуација! На улица те застанува ТВ екипа и те прашува за довербата во политичарите. Обично не даваш изјава, ама ете денес си нешто посебно фина. Се опушта новинарот па те прашува и дали си задоволни како надлежните обвинителства и судови го гонат криминалот. На твојата изјава, новинарот и удира техника плукни-залепи, па сега таа звучи вака: „Сите треба да завршат во затвор…. и оваа влада на чело со премиерот!“ Исчезнале зборовите „Се разбира, ако краделе“. И сега чаре?