d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Злоупотреба на фотографија

Пази ситуација! Сонце пука во сред работна недела, а ти си под чадор во Грција. Таман задремана, проаѓа господин и си прави фотки без да праша никого. Си викаш, ајде, за Инстаграм селфи-мелфи нешто. Следниот ден – те мава дамла, ама не од сонцето! Сурфајќи низ домашни веб страници, наоѓаш фотка од тебе и наслов: „Македонки со секси тела се сончаат на Халкидики“. Од срам сакаш да те голтне плажата. И сега чаре?

Погледни го видеото и дознај каде можеш да се обратиш доколку медиумите ти ја нарушиле приватноста.