d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Внимавај, пропаганда!

Во третата епизода, нашите новинарски херои влегуваат во Бирото за пропаганда и ни ги откриваат алатките кои пропагандата ги користи при манипулација на граѓаните.

 

Албанска верзија