d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Злоупотреба на деца за политички цели

Супер сончево време, чист воздух, ги грабнуваш децата и надвор на прошетка. Се разминувате со група луѓе со транспаренти „Долу влада!“ и развеани партиски знамиња. Поминувате покрај нив, без да забележиш дека има фоторепортери наоколу. И така среќни, задоволни после цел ден шетање, по пат си купуваш од вечерните весници и ги гледаш твоите деца на насловната страница со наслов – „И децата протестираа против Владата“. И сега чаре?