d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Жртва на лажна вест

Локален ТВ канал објавува дека контролата на летање во Белград не можела да воспостави комуникација со пилотите на авионот на една странска компанија на релација Скопје – Виена и има сомневања дека се работи за киднапирање. А во тој авион твои најблиски роднини! Пот те облива во секундата и во паника излетуваш од дома по пижами во правец Скопски аеродром. Стигнуваш на аеродромот, сосема избезумена, а во меѓувреме ТВ каналот им се извинил на гледачите поради погрешно пренесената вест според која станувало збор за авионот на релација Софија – Виена. И сега чаре?