[vc_row][vc_column][vc_column_text]На медиумските кампови средношколците преку интензивна работа на терен се стекнуваат со основни знаења и вештини за продуцирање медиумски содржини. На изминатите медиумски кампови средношколците учеа еко-новинарство, ТВ новинарство, фотографирање, снимање и монтирање на видеа, а правеа фотостории, видео прилози и ТВ емисија.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][edgtf_layout4 skin=”” posts_per_page=”9″ column_number=”1″ space_between_items=”large” sort=”latest” display_categories=”no” display_excerpt=”yes” display_date=”no” display_comments=”no” display_like=”no” display_share=”no” display_hot_trending_icons=”no” display_pagination=”yes” pagination_type=”standard” category_name=”%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%bf-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%83%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82″ offset=”” excerpt_length=”80″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][edgtf_layout2 skin=”” posts_per_page=”9″ column_number=”1″ space_between_items=”large” sort=”latest” display_categories=”no” display_comments=”no” display_like=”no” display_hot_trending_icons=”no” display_pagination=”yes” pagination_type=”standard” category_name=”kamp-za-mediumska-pismenost” offset=””][/vc_column][/vc_row]