d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

24 Вести: Коалиција за медиумска писменост

Македонија и официјално доби коалиција за медиумска писменост во која членуваат поголем број на медиуми кои преку разни проекти ќе и помогнат на јавноста да препознае говор на омраза, разни облици на дискриминација но самите граѓани  да дадат критички осврт на нештата.

Меѓу членките на коалицијата е и тв 24 вести која преку прилози во своите информативни изданија како и до сега така и натаму ќе информира за разни теми кои ги засегаат секако граѓаните. меѓу нив се и говорот на омраза, заштита на личните податоци, нарушување на правото на приватност, јавниот интерес наспроти интересот на публиката како и заштита и безбедност на децата малолетници на интернет.Веста е превземена од 24vesti.mk