d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

МРТВ: Медиумската писменост значи поголема заштита на јавниот интерес

Новинарките од јавниот сервис Јасмина Никова и Ана Јосифовска Тодоровска во утринската програма на МРТВ „Македонија наутро“ на 5 април известија за клучните поенти од обуката за медимска писменост „Медиумите како чувари на јавниот интерес“ организирана од Високата школа за новинарство и за односи со јавноста. МРТВ е дел од Коалицијата за медиумска писменост.