d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

24 Вести: Светскиот ден на слобода на медиуми во сенка на нападите врз новинарите во Собранието

Со осуда за нападите врз новинарите во законодавниот дом, се одбележа светскиот ден на слободата на медиумите.

Евроамбасадорот Жбогар бара сторителите да бидат изведени пред правдата, вели дека се потребни итни реформи во овој сектор.