d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Дружба со мобилен во рака, а разговор на Фејсбук

Секој втор млад човек дневно го користи мобилниот повеќе од десет пати. За многу од нив роденденот не е роденден ако не објават фотографии од него на Фејсбук. Експертите предупредуваат оти зависноста од Интернет, ви­део­игрите, мобилните те­лефони и другите уреди негативно влијае врз концентрацијата, сонот, здравјето, социјализацијата кај младите. На овие теми деновиве дискутираа десетици наши средношколци, родители и професори.