d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
teh5

Kaко нѐ следат компаниите преку паметните телефони

Технологијата навистина го прави животот полесен, и тоа важи со полна сила за можностите за следење. Ако некогаш сте барале посебен производ во која било онлајн-продавница, а потоа со недели сте биле малтретирани со реклами за тој производ, тогаш може да бидете сигурни дека маркетинг-агенциите ве следат и ги користат вашите лични податоци.