d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Кичевски средношколци учеа за различноста

Во организација на Министерството за внатрешни работи и ОБСЕ, во кичевските средни училишта „Мирко Милески“ и „Дрита“  се реализираше проектот „Почитувај ја различноста“. Целта на проектот е да  поттикне учество и соработката на вработените во училиштата, родителите, учениците, полицијата и локалната самоуправа, во создавање на услови за безбедна средина.