d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Конкурс за флеш-моб против говор на омраза

Македонскиот институт за медиуми и веб страницата „Безомразно“ распишуваат конкурс за прием на апликации кои илустрираат порака против говорот на омраза, преку групни јавни изведби (флеш моб).

Конкурсот е отворен до 15-ти ноември 2015 година. Трите најдобри идеи ќе добијат награда со вкупен паричен фонд од 100.000 денари.