d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

МРТ доби благодарница за соработка во проектот „Медиумски ден на средношколците“

Јавниот сервис ја поддржува важноста на медиумската и дигиталната писменост во институционалното образовение, а медиумската писменост ќе ги научи средношколците како да ги користат позитивните аспекти од популарната култура при личниот развој.