d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Наставници, не ги бројте минутите додека сте во училница

Учениците чекаат инспирација од наставниците, кои треба да го извлечат нивниот потенцијал, креативност и квалитет за заедно да направат општествени промени, вели предводничката на екоакцијата „Мети си со класнето“, професорката по англиски јазик во средното медицинско училиште во Битола, Марија Магдалена Петковска-Микаровска.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии