d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Проект за настава вон училница

Од 19 до 23 март 2018 година, кумановското средно училиште „Перо Наков“ беше домаќин на четвртата активност од Еразмус + проектот „Учење преку воннаставни активности“ (Outdoor learning experience). На гости дојдоа нивните партнери од училишта од Литванија, Романија и Полска. На петдневната обука, учениците и наставниците, присуствува на часови надвор од училница, во различни воспитно-образовни и културолошки институции, а имаа и часови во природа.

Маја Илиевска, СОУ „Перо Наков“ – Куманово