d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
ipm

Промоција на наградените ученици од конкурсот „Изрази се преку медиумите“

Високата школа за новинарство и за односи со јавноста в четврток, 23 април 2015 г. од 10.30 – 12 часот во ЕУ Инфоцентар во Скопје ќе ги промовира наградените средношколци кои се пријавија на конкурсот „Изрази се преку медиумите“.

40-тина ученици од средните училишта низ цела Македонија аплицираа со фото-сторија, постер и едноминутно видео на тема: „(Де)конструирај ги медиумите: најди го значењето зад пораката“.

Најдобрите трудови ќе бидат наградени со видео-камера, таблет и фото-апарат.

Лице за контакт: Лејла Шабан, [email protected], [email protected]

Тел.: 02/ 30 90 004