d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.
vardar ucil

Вардаровите фудбалери делеа автограми во „Васил Антевски-Дрен“

Фудбалерите на ФК „Вардар“ неодамна ги посетија учениците од средното економско-правно училиште „Васил Антевски-Дрен“ во Кисела Вода. Вардаровите првотимци Грнчаров, Пачовски, Кобетиќ, Глишиќ, Фелипе, Ивановски и други, другаруваа, разговараа и се сликаа со своите фанови, а воедно одиграа и пријателски меч на мали голови со училишната лига, составена од ученици, кои во исто време се и дел од кадетската екипа на овој фудбалски клуб.