d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Војниците им засадија дрвца на средношколците во Кичево

Околу 1.500 ученици од средните училишта, Мирко Милески“ и „Дрита“ во Кичево засадија зимзелени дрвца во училишните дворови. Во зелената акција им се приклучија и војници од кичевската касарна.