Зависност од интернет – технолошко унапредување или ментално уназадување?

Активирај се, 27.12.2023 год.

Шопов – безвременскиот поет на вечноста

Активирај се, 26.12.2023 год.

Преку пропаганда ни се сервира нездрава храна

Анализирај, 26.12.2023 год.

ПроСко – Сос на пријателството

Активирај се, 20.12.2023 год.

Низ призмата на правата на децата одбележан Светскиот ден на децата

Активирај се, 18.12.2023 год.

Прв Речник на медиумската писменост

Гуглај паметно, 15.12.2023 год.

Право, правда, правичност – навидум слични, а сепак различни

Анализирај, 11.12.2023 год.

ПОВИК ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА ЗА УЧЕСТВО ВО „НОВИНАРСКИ СПРИНТ“: ДИНАМИЧНА ПРАКСА ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ ВО МЕДИУМИ“

Вести, 05.12.2023 год.

Реклами за лажни лекови, измами со злоупотреба на имиња на познати лекари 

Анализирај, 30.11.2023 год.