Речник на медиумската писменост: резултати, анализи, планови

Гуглај паметно, 09.01.2024 год.

Балканското општество инспирација за романот „Савевски“- Интервју со писателката Анастасија Лефкоска

Активирај се, 27.12.2023 год.

Шопов – безвременскиот поет на вечноста

Активирај се, 26.12.2023 год.

Просечна нето плата: колку е зголемена од лани?

Анализирај, 21.12.2023 год.

Трета награда за драмската група „Дон Кихот“ на фестивалот  во Бугарија

Активирај се, 19.12.2023 год.

Низ призмата на правата на децата одбележан Светскиот ден на децата

Активирај се, 18.12.2023 год.

Спортските шампиони од СОУ ,,Богданци”

Активирај се, 13.12.2023 год.

Велосипед или автомобил – кој е подобар за транспорт до училиште?

Активирај се, 06.12.2023 год.

ПОВИК ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА ЗА УЧЕСТВО ВО „НОВИНАРСКИ СПРИНТ“: ДИНАМИЧНА ПРАКСА ЗА СРЕДНОШКОЛЦИ ВО МЕДИУМИ“

Вести, 05.12.2023 год.