Шведски средношколци ја посетија охридската гимназија

Низ ходниците, 31.05.2016 год.

Интернетот и социјалните мрежи се гласот на младите

Активирај се, 28.04.2016 год.

За успех е потребна волја, упорност и добар ментор

Активирај се, 28.04.2016 год.

Плурал+ го објави конкурсот за најдобро видео

Низ ходниците, 28.04.2016 год.

Пластичен град со пластични луѓе

Активирај се, 28.04.2016 год.

Матурантски крстопат

Активирај се, 28.04.2016 год.

Мартин Ѓоргоски, главен лик во филмот „Џган“: Научив дека сите луѓе се добри и сите луѓе се лоши

Активирај се, 28.04.2016 год.

Саем за зелени работни места во гимназијата во Кичево

Активирај се, 28.04.2016 год.

Дебатниот клуб во Куманово како поле за размена на ставови

Активирај се, 28.04.2016 год.