Музичари, сликари и актери прават креативен хаос во битолската гимназија

Низ ходниците, 26.12.2014 год.

Прва ораторска вечер на прилепските гимназијалци

Низ ходниците, 26.12.2014 год.

Средношколката Тијана Милиќ промовираше две книги

Активирај се, 26.12.2014 год.

Ученици од „Кочо Рацин“ волонтираа

Активирај се, 26.12.2014 год.

Четврта традиционална претстава на „Арсени Јовков“

Активирај се, 26.12.2014 год.

„Алгоритам“ во ФИНКИ

Активирај се, 26.12.2014 год.

Гласни, пијани, оптимисти

Активирај се, 26.12.2014 год.

Драг Дедо Мраз…

Активирај се, 26.12.2014 год.

Земјата се врти околу парите?

Активирај се, 26.12.2014 год.