Час по приватност во „Јосип Броз Тито“

Активирај се, 18.02.2015 год.

Документарен филм и „Аманет“ од битолското економски училиште

Активирај се, 18.02.2015 год.

Незаборавни училишни екскурзии на гимназијата „Алгоритам“

Низ ходниците, 18.02.2015 год.

Ива Спасовска, моден дизајнер: Креирам и остварувам

Активирај се, 18.02.2015 год.

Огнен Јанески, ТВ водител: Младите можат да ги променат општествените случувања

Активирај се, 20.01.2015 год.

Конкурс на меѓународен училишен натпревар

Низ ходниците, 14.01.2015 год.

Прва ораторска вечер на прилепските гимназијалци

Низ ходниците, 26.12.2014 год.

Средношколците од Демир Хисар промовираат хумани и креативни вредности

Низ ходниците, 26.12.2014 год.

Ученици од „Кочо Рацин“ волонтираа

Активирај се, 26.12.2014 год.