Дали часот ќе биде досаден зависи и од професорите и од учениците

Активирај се, 23.02.2015 год.

Карикатурите ѝ се заштитен знак, а четката и гитарата најдобри другарки

Активирај се, 23.02.2015 год.

Ги едуцира тоа што образовниот систем би требало

Активирај се, 23.02.2015 год.

Преку практична настава до професионални техничари

Активирај се, 23.02.2015 год.

Го сакаме македонскиот јазик

Активирај се, 23.02.2015 год.

Професорка по тинејџерска револуција

Активирај се, 23.02.2015 год.

Љубов и вино

Активирај се, 23.02.2015 год.

70 години настава на македонски јазик во битолската гимназија „Јосип Броз – Тито“

Активирај се, 23.02.2015 год.

„Каревци“ победија на натпревар за рециклирачки материјали

Активирај се, 23.02.2015 год.